Hiihtourheilun verkosto voitontahtoisille kumppaneille

Tapahtumat ja tilaisuudet

Lähtölaskenta vuoden päästä pidettäviin kisoihin on jo alkanut. Odottavan aika ei kuitenkaan tule pitkäksi, koska kisoihin ja Salpausselkä Klubiin liittyviä tapahtumia on jo tihenevin välein. Tervetuloa mukaan.

21.9.2016
Lahden Sibeliustalo

Lahti2017 aamiaistilaisuus

Valmistautuminen kohti ensi vuoden pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailuja Lahdessa on täydessä vauhdissa ja kisat tulevat olemaan yksi Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden merkittävimmistä tapahtumista. Satavuotisjuhlat ja ennätykselliset seitsemännet MM-kisat samassa paikassa on tapaus, joka ei tämän sukupolven aikana toistu.

16.6.2016
VIERUMÄKI, SUOMI

LAHTI2017 OPEN

Lahti2017 MM-kisat tulevat olemaan ainutlaatuinen tapa juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Juhlakisojen lähestyessä Lahti2017-tiimi ja kumppanit testaavat golftaitojaan Vierumäellä vapaalla tai perinteisellä tyylillä. Kesän 2016 Challenge Touria isännöivällä Cooke-kentällä selvitetään, onko pitkä peli kunnossa vai voittavatko tarkkuus ja lähipelitaidot. Kisajärjestelyissä tarvitaan kumpaakin!

16.6.2016
Vierumäki, Suomi

Golfkisat ja lumilegendat

Salpausselkä Klubin golf-kisat järjestetään kesäkuussa 2016. Vierumäen maineikkaalla 18-reikäisellä radalla tulet näkemään useita tuttuja kasvoja laduilta ja lähtölavoilta.

Lisätietoa tapahtumasta tulossa kevään aikana.

19.2.2016
Salpausselän kisat 2016

Salpausselkä Klubin ja Plan Suomen mäkihyppyhaaste

Rohkeat Salpausselkä Klubin jäsenet olivat mukana Plan Suomen kanssa yhteistyössä järjestetyssä mäkihyppyhaasteessa MM-etkoilla Salppurissa 2016.

Mukana hyppäämässä olivat myös klubilaisille tuttu hiihtomies Tuomas Kyrö, Ylen urheilutoimittaja Kaj Kunnas ja radiojuontaja Tuija Pehkonen. Leikkimielisen kisan selostuksesta piti huolen pitkän linjan ammattilainen, kukapa muu kuin Antero Mertaranta.

19.2.2016

Esikisoissa liidetään korkealla

Salpausselän kisat 2016 toimivat myös vuoden 2017 MM-kisojen esikisoina. Paikalle kannattaa tulla, sillä esikisoissa tehdään ensi talvena historiaa. Suomessa järjestetään ensi kertaa naisten mäkihypyn maailmancupin osakilpailu.

Uusimmat klubiyritykset