Hiihtourheilun verkosto voitontahtoisille kumppaneille

Salpausselkä Klubin jäsenet ovat VIP-vieraita MM-etkoilla perjantaina!

 

Perinteinen-pakettilaisille toimitetaan ennen kisoja 2 VIP-lippupakettia ja Vapaa-pakettilaisille 4 VIP-lippupakettia. VIP-pakettiin kuuluu kisa-alueelle pääsyn sekä mäki- ja hiihtostadionin VIP-katsomolippujen lisäksi myös pääsy viihtyisiin Voiton VIP-tiloihin. Tiloissa on mahdollisuus ruokailla, rentoutua ja verkostoitua sekä seurata kisoja sisätiloista tv-näytöiltä. Ravintola Voiton herkullinen noutopöytä on tarjolla kisapäivänä kello 12-18. VIP-paketti sisältää myös kaksi ruokajuoma-annosta.

Perjantain kilpailuohjelma:
8:00 Mäkihyppy (naiset), koekierros, HS100
9:00 Mäkihyppy (naiset), HS100 
13:00 Yhdistetyn mäkiosuus, koekierros, HS130
14:00 Yhdistetyn mäkiosuus, HS130 
16:00 Mäkihyppy (miehet), harjoitukset
16:15 Yhdistetyn hiihto-osuus, 10 km 
17:00 Mäkihyppy (miehet), karsinta
18:00 Mäkihyppy (miehet), HS130

Koko viikonlopun ohjelman löydät osoitteesta http://www.lahtiskigames.com/ohjelma.

 

Erikoisohjelmaa Klubilaisille

Kello 16:30 kokoonnutaan Karpalon mäille valmistautumaan BUSINESS SKI JUMPING –haastetta varten, joka alkaa kello 17. Haaste järjestetään yhteistyössä Plan Suomen hyppyhaasteen kanssa. Halukkailla Klubilaisilla on siis mahdollisuus hypätä mäkeä, jos vain kantti kestää. Muistathan kuitenkin ilmoittaa etukäteen, jos haluat hypätä, sillä aikaa on rajoitetusti. Haaste antaa Klubilaisille hyvän tilaisuuden haastaa sekä itsensä että Klubi-kaverinsa ylittämään itsensä.

Mukana menossa on myös Klubilaisille tuttu hiihtomies Tuomas Kyrö. Kisaperjantaisen haasteen lisäksi odotettavissa on myös muita mäkihyppyaiheisia tapahtumia vielä ennen Lahti2017 MM-kisoja.

Haasteen jälkeen siirrytään Voittoon jatkamaan iltaa rennossa hengessä. Tarjolla on virvokkeita ja mukavaa seuraa.

Lisätietoja kisoista: www.lahtiskigames.com

Uusimmat klubiyritykset