Hiihtourheilun verkosto voitontahtoisille kumppaneille

Jäsenyritykset

Voimme ylpeinä esitellä seuraavat Salpausselkä Klubin jäsenyritykset. He ovat oiva esimerkki liike-elämän laduntekijöistä, jotka eivät etene turistityylillä, vaan ponnistavat eteenpäin menestys mielessä.

Mainostoimisto Ilme Oy

Ilme on Lahdessa ja Tampereella toimiva markkinointiviestintätoimisto, jonka palveluvalikoimaan kuuluu kaikki, mitä asiakkaamme tarvitsevat erottuakseen kilpailijoistaan. Kaikkiin välineisiin, kaikkiin tarpeisiin, ideasta lopputoteutukseen asti.

Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksen mukaan Ilme on Suomen paras markkinointiviestintäalan työpaikka jo kolmatta vuotta. Myös asiakkaamme rakastavat työtämme. Siksi 95 % asiakkaistamme suosittelisi meitä eteenpäin.

Sibeliustalo Oy

Sibeliustalo sijaitsee Lahdessa kauniin Vesijärven rannalla. Sibeliustalo on kongressi- ja konserttikeskus, joka tarjoaa monipuolisia palveluja sekä kuluttaja-asiakkaille että yrityksille. Talo on valmistunut vuonna 2000 vanhan tehdasrakennuksen yhteyteen. Puuarkkitehtuuri yhdistyy näin vanhaan lahtelaiseen teollisuushistoriaan. Uuden ja vanhan rakentamisen yhdistelmästä on syntynyt mielenkiintoinen vuoropuhelu.

Vierumäki - Suomen Urheiluopisto

Suomen Urheiluopisto on Heinolan Vierumäellä sijaitseva vapaa-ajan-, liikunta-, koulutus- ja valmennuskeskus. 

 

Republic of Communications

Olemme Suomen markkinointihenkisin viestintätoimisto. Toimimme viestinnän ja markkinoinnin välimaastossa, sillä parhaat tulokset syntyvät mielestämme kun viestintä ja markkinointi kulkevat käsi kädessä. Lähestymistapamme on hyvin proaktiivinen, käytännönläheinen, analyyttinen ja tuloshakuinen. Teemme viestintää, joka tuottaa asiakkaillemme konkreettisia, mitattavia tuloksia, kuten esimerkiksi myynnin tai tunnettuuden kasvu.

Innotiimi Oy

Innotiimi valmentaa ja konsultoi luovalla ja osallistavalla otteella. Innotiimi on osa ICG-ryhmää, johon kuuluu yhteensä 130 muutosjohtamisen ammattilaista 11 Euroopan maassa. Innotiimi auttaa asiakkaitaan saavuttamaan nopeita ja kestäviä muutostuloksia innovatiivisten ratkaisujen avulla.

Ydinosaamisalueet
• Johtamisen kehittäminen
• Innovaatio- ja uudistumiskyky
• Muutosten vieminen käytäntöön

Ticketmaster Suomi

Ticketmaster Suomi on osa Ticketmasteria, joka kuuluu maailman suurimpaan viihdeteollisuuden yritykseen Live Nation Entertainment Inc:iin. Ticketmaster myy vuosittain noin 450 miljoonaa lippua teatteri-, kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin yli 20 maassa. Tällä lukemalla Ticketmaster on maailman suurin toimija ja lisäksi Ticketmasterin verkkokauppa on maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukossa. Tämä kokonaisuus takaa ensiluokkaisen osaamisen, näkemyksen ja asiantuntemuksen lipunvälitystoiminnan maailmasta - maailmasta, joka tuottaa elämyksiä, kokemuksia ja unelmia.

Sponsor Insight

Sponsor Insight Finland on 1996 perustettu sponsoroinnin tutkimuksiin erikoistunut riippumaton yritys. Tuotamme asiakkaillemme sponsoroinnin tietotaitoa niin strategiseen suunnitteluun kuin sponsoroinnin tehokkuusmittauksiin. 

Yhdentoista hengen tiimissämme on osaaminen niin mediamittaukseen ja tiedonkeruuseen – kuin tulosten analysointiin ja asiakaskonsultointiin. Asiakkainamme ovat merkittävimmät sponsorit, urheiluliitot, tapahtumat sekä managerit Suomessa. 

Scandic Hotels

Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliketju lähes 230 hotellilla.

Päivittäin 14 000 työntekijäämme pyrkivät yhteen ainoaan tavoitteeseen – asiakkaidemme viihtymiseen, tulivatpa he meille majoittumaan, tapaamaan ystäviä tai tekemään töitä.

Pohjoismaiden vihreimpänä hotelliketjuna keskitymme aina ympäristöön, sosiaaliseen vastuuseen ja esteettömyyteen.

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Ensivaikutelman voi tehdä vain kerran!
Kestiystävällisyyttä, loistavaa palvelua ja unohtumattomia kokemuksia, elämyksiä vieraalle! Sitä on Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone. Talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Meidän missiomme on palvella vieraitamme Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä kestiystävällisyyttä on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa.

Kirjapaino Markprint Oy

Monipuolisuus ja hyvä asiakaspalvelu on valttimme. Kauttamme saat yrityksen peruspainotuotteet päivittäiseen viestintään sekä erikoispainotyöt erottautumiseen kilpailijoista.

Olkoon kyseessä nopealla aikataululla toteutettava tuote tai vaikka isompi erä esitteitä, ota yhteyttä! www.markprint.fi

Fitra Oy

Fitra Oy on laadukkaiden hyvinvointi- ja liikuntasisältöjen kustantaja ja tuottaja. Yhtiö kustantaa kuntoilukirjoja, -oppaita ja materiaaleja sekä tuottaa erilaisia hyvinvointisisältöjä ja valmennuspalveluja. Fitra Oy ja Trainer4You tekevät tiivistä yhteistyötä sisällön tuotannon ja tuotekehityksen osalta. Sisältömme auttavat suomalaisia muuttamaan liikunta- ja terveystottumuksiaan paremmiksi.

Lahden kaupunginteatteri

Lahden kaupunginteatteri on yksi Suomen suurimmista ammattiteattereista niin kooltaan kuin katsojaluvuiltaan. Kaupunginteatterin tehtävänä on tuottaa monipuolista ja taiteellisesti korkeatasoista ohjelmistoa kaikenikäisille. Teatteriesitykset tuotetaan joko itse, tehdään tuotantoyhteistyönä tai järjestetään vierailuina. Tämän päätehtävän salliessa teatteri tarjoaa tilojaan ja palvelujaan ulkopuolisten tilaajien käyttöön.

Surveypal Oy

Surveypal on verkkopalvelu, joka on tarkoitettu palautteen keräämiseen sekä erilaisten kyselyiden ja selvitysten tekemiseen. Sen avulla kyselyiden teko on helppoa ja nopeaa. Tulokset ja raportit syntyvät välittömästi, ilman käsityötä ja odottelua. Asiakkaanamme saat käyttäjäystävällisen kyselytyökalun lisäksi kaverin, joka on aina apunasi kyselyasioissa.

Klubin kannattajajäsenet

Sekä urheilussa että liike-elämässä tarvitaan niitä tukijoukkoja jotka ymmärtävät, että paras kannatus ei ole tulosten lukeminen jälkikäteen, vaan niihin vaikuttaminen omilla teoilla. Kiitos jo etukäteen tuestanne.

Uusimmat klubiyritykset