Hiihtourheilun verkosto voitontahtoisille kumppaneille

Ajankohtaista

Salpausselkä Klubi on jo aloittanut lämmittelykierroksensa ja nyt lykitään hyvällä sykkeellä eteenpäin. Tästä näet viimeisimmät saavutukset ja lähitulevaisuuden tavoitteet.

Salpausselkä Klubin jäsenpakettien uudistus

Salpausselkä Klubin kaksi erillistä jäsenyystasoa, Vapaa ja Perinteinen, on nyt muutettu yhdeksi paketiksi.

Uusi jäsenyyspaketti sisältää kaikki samat yhteiset edut kuin aikaisemmatkin paketit. Sen lisäksi jäsenyyteen kuuluu etuja Lahden MM-kotikisoihin, kuten pääsylippuja, kisatuotteita ja alennuksia. Jäsenyyspaketin hinta on 2500€ / vuosi + alv. 

Aikaisemmin jäsenyytensä ostaneille yrityksille kuuluvat luonnollisesti samat edut kuin aikaisemminkin. 

Uusin jäsenyritys - Republic of Communications

Klubin uusin jäsenyritys on viestintätoimisto Republic of Communications. 

Yrityksen erikoisalaa ovat yritysviestintä, brändi- ja kuluttajaviestintä, kansainvälinen viestintä, markkinointi PR sekä urheilu PR. Yrityksen palvelut on suunnattu sekä viestinnän että mainonnan piiriin.

Lue lisää yrityksen verkkosivuilta.

Planin ja klubilaisten mäkihyppyhaaste 19.2.2016

 

Salpausselän kisojen kisaperjantaina päästiin vihdoin hyppäämään kauan odotettu mäkihyppyhaaste.

Kiitos kaikille osallistuneille!

Lue lisää haasteesta täältä.

 

Salpausselkä Klubin jäsenet ovat VIP-vieraita MM-etkoilla perjantaina!

 

Perinteinen-pakettilaisille toimitetaan ennen kisoja 2 VIP-lippupakettia ja Vapaa-pakettilaisille 4 VIP-lippupakettia. VIP-pakettiin kuuluu kisa-alueelle pääsyn sekä mäki- ja hiihtostadionin VIP-katsomolippujen lisäksi myös pääsy viihtyisiin Voiton VIP-tiloihin. Tiloissa on mahdollisuus ruokailla, rentoutua ja verkostoitua sekä seurata kisoja sisätiloista tv-näytöiltä. Ravintola Voiton herkullinen noutopöytä on tarjolla kisapäivänä kello 12-18. VIP-paketti sisältää myös kaksi ruokajuoma-annosta.

UUSIN JÄSENYRITYS - INNOTIIMI OY

Uutena jäsenenä Salpausselkä Klubiin on liittynyt Innotiimi Oy! 

Innotiimi on mukana organisaatioiden ja niiden ihmisten kanssa kehittämässä uusia toimintatapoja innovatiivisuuteen, muutokseen, johtajuuteen, tiimeihin ja merkityksellisiin palavereihin liittyen. Yrityksen toiminnan lähtökohtana on työelämän luovuus ja menetelmät sen esille saamiseksi yhdistettynä sisäiseen yrittäjyyteen.

UUSIN JÄSENYRITYS - TICKETMASTER SUOMI

Uusimpana Perinteisen paketin jäsenyrityksenä Salpausselkä Klubiin on liittynyt Ticketmaster Suomi. Aiemmin Lippupalveluna tunnettu Ticketmaster Suomi on osa Ticketmasteria, joka kuuluu Live Nation Entertainment Inc:iin ja myy vuosittain yli 450 miljoonaa lippua teatteri-, kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin yli 20 maassa.

Ticketmaster on maailman suurin toimija ja sen verkkokauppa kuuluu maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukkoon.

Markkinointimahdollisuudet Klubin verkkosivuilla

Salpausselkä Klubin nettisivuilla sinulla on mahdollisuus markkinoida yrityksesi tuotteita ja palveluita muille klubijäsenille. Kerro vaikka uusimmista tuotelanseerauksista, mielenkiintoisista palveluista tai tulevista tapahtumista – mahdollisuuksia on monia!

Klubin yhteistyökumppani: Mielensäpahoittaja Oy

Tuomas Kyrön luoma hahmo Mielensäpahoittaja on varmasti jo monille suomalaisille tuttu. Salpausselkä klubilaiset ovatkin jo päässeet tutustumaan sekä hahmoon että itse kirjailijaan klubin ensimmäisessä kokoontumisessa, eikä tämä jää tähän, sillä Mielensäpahoittaja Oy on klubin virallinen yhteistyökumppani. Lisää Kyrön huumoria on siis luvassa myös tulevissakin Salpausselkä Klubin tapaamisissa!

Mielensäpahoittaja Oy on juuri avannut uuden verkkokaupan, jonka löydät täältä. Käykäähän tutustumassa!

Mitä voittajan eväsreppu sisältää?

Aurinkokin on vielä nousematta yöuniltaan, kun Salpausselkä Klubin jäsenet jo saapuvat Lahden Seurahuoneelle historiansa toiseen tapaamiseen. Vaikka ulkona onkin vielä pilkkopimeää, tunnelma tilaisuudessa on alusta asti lämmin, rento ja hyväntuulinen. Kuulumisia vaihdetaan nauttien samalla Euroopan parhaana kaupunkihotellina palkitun Seurahuoneen maittavasta ja monipuolisesta aamupalasta. 

Uusimmat klubiyritykset